fredag 8 april 2011

Det drar ihop sig...

Nu till helgen är det en vecka kvar till årets första race, Östgötaloppet. Då ska det visa sig huruvida vinterns träning gjort nytta eller ej. Veckans träning har därför mestadels haft fokus på och få lite fart i benen. I torsdags kväll gick årets första regelrätta klubbträning av stapeln med Evalds MTB i Kvänum som utgångspunkt. Jag, Sääv och Jansberger begav oss ut i blåsten för att få lite ordentlig snurr på limporna. Det gick bra. Bitvis kändes det faktiskt som det gick riktigt fort och vi körde oss rejält trötta på mindre än två timmar. Mest glädjande för dagen var Jansbergers uppvisning av spurt-tillslag. Det bara knaka' i carbonet på hans Sintesi när han passerade mig med ett antal meter kvar till 50-skyltarna som utgjorde dagens spurtsnöre. Kul! En kvalité vi verkligen ska försöka förvalta under säsongen!

Idag fick det bli ett intervallpass efter jobbet. Började med en 20-minutare i motvinden för att sedan köra ett knippe 5-minutare i kant- och medvind. Kroppen känns helt ok och jag har väl inget direkt att skylla på om jag gör bort mig på söndag om en vecka. Ska bli intressant!

Ny klubbdräkt och nya kolfiberhjul. Det här är mannen man inte vill ha på sin rulle med 150 meter kvar till målsnöret...

2 kommentarer:

  1. Tror Kvänums klubbmästerskap kan bli denmest prestigefyllda tävlingen i Sverige iår:)

    SvaraRadera
  2. Jepp! Kul att en träningstävling kan bli så inspirerande. Kommer bli häftigt!

    SvaraRadera